Retta به میزبان ‘مرد نامرئی’ سازمان دیده بان حزب روز شنبه در توییتر

“پارک ها و تفریح” بازیگر Retta خواهد بود در میزبانی وظایف برای توییتر “سازمان دیده بان حزب” یعنی جمعی فیلم مشاهده انجام شده در رسانه های اجتماعی جهانی را ترسناک عکس “مرد نامرئی” در این آخر هفته.

استودیو تشویق مردم به تماشای فیلم در همگام سازی از 1 p. m. PT (4 p. m. ET, 8 p. m. به وقت تهران) در روز شنبه, مارس 28 به عنوان یک راه به rekindle خوش مشرب تجربه مشاهده با تئاتر توقیف در سراسر جهان است.

به بخشی از مردم خواهد شد نیاز به اجاره فیلم و سپس با دنبال کردن هشتگ #TheInvisibleManAtHome. ستاره فیلم الیزابت ماس در داستان یک زن است که پس از او سوء استفاده ex طول می کشد و زندگی خود را شروع می شود به گمان مرگ خود را جعل.

جهانی نیز میزبانی یک رویداد مشابه در روز یکشنبه, مارس 29 برای آن Jane Austen اقتباس “اما.” ترنر کلاسیک میزبان Alicia مالون را به کمر در هشتگ #EmmaAtHome از 10 a. m. PT (1 p. m. و / 6 p. m. BST) برای پاسخ گفتن از دوره داستان بازیگران Anya Taylor-Joy.

هر دو عکس در حال شکستن سنتی تئاتر پنجره; “Emma” منتشر شد Feb. 21 در ایالات متحده آمریکا ($25M جهانی box office) و “مرد نامرئی” بود و یک هفته بعد در فوریه. 28 ($124متر جهانی box office). این یک حرکت در حال تکرار توسط توزیع کنندگان در سراسر جهان که در سمت چپ با کمی چاره ای جز به تاخیر برنامه ریزی شده منتشر شده و یا به پیدا کردن راههای جدید برای آنها با فرصت آنلاین از روی حیله و تزویر به نادیده گرفتن به عنوان بسیاری از مردم در خانه روی زمین افتاده. برخی از فیلم ها حتی رهبری به طور مستقیم به جریان خدمات مانند عیسی Rae و Kumail Nanjani فیلم “محمد” ساخته “این مرغ عشق.”

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>