یک آشپز نمرات جنیفر لارنس بوداده مرغ دستور

طرفداران خواستار مرغان در J. قانون بوداده مرغ دستور غذا.

در شنبه شب قسمت از “امی شومر یاد می گیرد به طبخ” کمدین به نام او “homegirl,” برنده اسکار جنیفر لارنس برای گرفتن لاغر در او مرغ, دستور العمل که برای 2 فنجان روغن زیتون و 1 1/₂ چوب از کره.

“من می خواهم به آن را دریافت استخوان خشک می شود. پت و آن را پایین کودک” گفت: لارنس. “مقدار زیادی از روغن زیتون, کره, لیمو. و سپس من قرار لیمو در حفره و سپس من آن را در اطراف ظرف شروع به jus.”

لارنس همچنین می افزاید: آویشن و سخاوتمندانه پور از شراب سفید خشک که او نمی معمولا جرعه به دلیل نوشیدن شراب سفید “است که عمدتا برای برنامه نویس,” او گفت:.

متاسفانه این دستور العمل که به همراه لارنس ظرف امضا کرده بود اینترنت خاراندن سر خود را — بازی بازی های گرسنگی. “دو فنجان روغن? این مرغ سرخ شده ؟ ” یکی Instagram کاربر در نظر شومر این پست spotlighting دستور. “که به نظر می رسد بیشتر شبیه به یک بو داده کره و روغن, دستور غذا, چاشنی مرغ,” شوخی دیگری است.

ما خواسته مرغ متخصص به unruffle پر.

“من فکر می کنم آن را به نظر می رسد بزرگ” دن جکسون مدیر آشپزی در زمینه های مرغ می گوید این پست از لارنس کباب.

“من فکر می کنم ایده استفاده از هر دو روغن زیتون و کره است که واقعا خوب است. هر زمان که من سرخ هر چیزی با کره من همیشه اضافه کردن کمی روغن به دلیل آن را جلوگیری از کره از قهوه بیش از حد به سرعت” آشپز توضیح می دهد.

هنوز “این دستور غذا خواستار کمی بیشتر کره و روغن از من به طور معمول استفاده می گوید:” جکسون. “برای 3-پوند مرغ 1/4 فنجان روغن 4 قاشق غذاخوری کره باید به اندازه کافی و هنوز هم تولید خوب و طلایی مرغ بو داده.”

برای رسیدن به رنگ قهوه ای خوب جکسون نشان می دهد استراحت پرنده در یک ماهی تابه و اجازه آن را خشک به مدت یک شب در یخچال قرار دهید. “آشپز لارنس خشک آن را با حوله کاغذی — شما می توانید انجام دهید که [بیش از حد],” او می گوید.

لارنس مشخصات عطر و طعم لیمو آویشن و شراب سفید است “کامل” می گوید جکسون حتی اگر چاشنی مرکبات و گیاهان در داخل حفره است “کمی مبالغه.”

فقط مطمئن شوید که شما اجازه دهید پرنده خود را استراحت هنگامی که شما آن را از فر به عنوان لارنس العمل نشان می دهد. “طعم افزایش دیگر شما اجازه دهید آن نشسته می گوید:” جکسون.

جنیفر لارنس بوداده مرغ کامل

  • 1 مرغ کامل (در حدود 3 پوند)
  • 2 فنجان روغن زیتون
  • 1 1/2 چوب (12 قاشق غذاخوری) کره بدون نمک نرم و برش را به قطعات
  • نمک حلال
  • 1 پیاز نصف شده
  • 1 لیمو نصف شده
  • 12 عدد آویشن
  • 2 فنجان شراب سفید خشک

از پیش گرم کردن فر را به 400 درجه فارنهایت است.

خشک کردن مرغ را خوب با حوله کاغذی. قرار داده و آن را در یک تابه مثل آتش و ماساژ با روغن, برخی از کره و 2 قاشق غذاخوری نمک.

اضافه کردن پیاز نیمه به تابه, نم نم باران در روغن باقی مانده و نم نم با برخی از نمک. اضافه کردن باقی مانده کره را به تابه. فشار آب از نیمه لیمو طول و مرغ را به تابه سپس نیمه لیمو در حفره مرغ همراه با آویشن ارتوپدی. اضافه کردن شراب سفید به تابه.

قرار دادن مرغ در فر و کاهش درجه حرارت را به 350 درجه فارنهایت است. پس از 30 دقیقه کافی با ظرف آب میوه. کباب در مجموع از 1 ساعت تا زمانی که ضخیم ترین قسمت از مرغ 160 درجه فارنهایت است. اجازه می دهد برای استراحت 20 دقیقه قبل از کنده کاری.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>