البته مقدار استعمال از سویق در آن دوران، باید کنترلشده باشد و مصرف زیاد سویق نیز می تواند باعث بیش تر وزن بیش از حد جنین یا این که مادر او گردد. علت تولید محدودیت در به کار گیری از سویق کامل، به ساخت اضافه وزن در کودک گشوده می سویق یعنی چه گردد. همچنین از سویق گندم می قدرت به جهت ارتقاء وزن هم استفاده کرد. از آنجایی که سبوس گندم و جو نسبت به سایر دانه های خوراکی در مدت زمانه کوتاهی نیاز به تفت دارد، توصیه می شود به صورت جداگانه مواد را تفت دهید و در نهایت کلیدی یکدیگر ترکیب کنید. اما در طب اسلامی سویق کلمه از؛ تفت دیتا آرد بعضی حبوبات، بهاین شکل که برای مثال آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، آنگاه از الک نمودن آنها را با هم ترکیب می کنند. 🔹ولی در طب اسلامی سویق کلمه از؛ تفت دیتا آرد برخی حبوبات، به این صورت که به عنوان مثال آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را هم جداگانه تفت می دهند، آن گاه از الک کردن آنان را مهم هم ادغام می کنند. ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد اهمیت یک آسیاب ساده قطع کنید. نخست بر روی سویق آب ریخته و ترکیب نمایند و بگذارند تا تهنشین شود، بعد آب آن را خالی نمایند یا این که آن را در پارچهای بریزند و آب آن را قطع کنند. در تمامی حالات خوب تر میباشد تا دست کم یک ساعت سپس مایعات مصرف نشود. به این معنی که آن ها را نباید مدام خورد و به شکل عادت غذایی در آورد. در زمان های گذشته، مسافرانی که یکسری روز در رویکرد هجرت بودند و به شهر ها و کشور های غریب مهاجرت می کردند، همیشه تعدادی جور سویق را به ملازم خود داشتند. از دانههای مختلف حبوبات، غلات و هسته میوهها یا در بعضی موارد از خود میوهها، سویقهای متنوعی تهیه می شود. بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و عالی الک کنید.