فواید میوه خشک برای سلامتی

فواید میوه های خشک

سالهاست که فواید میوه خشک شناخته شده است. از مدت ها قبل در جوامع و فرهنگ های مختلف از میوه های خشک برای اهداف دارویی استفاده می شده است. به عنوان مثال ، هندی ها از میوه های خشک شده برای تقویت انرژی ، تقویت سیستم عصبی ، بهبود هضم ، تسکین سردرد به دلیل استرس و مبارزه با بسیاری از بیماری ها استفاده می کنند. بدن ما به مواد مغذی ضروری احتیاج دارد تا با خوردن میوه های تازه در طول سال دوباره تأمین شود. بنابراین ، در هنگام برداشت که از تنوع میوه ها کاسته می شود ، می توانید با خوردن میوه های خشک ، تغذیه لازم را تأمین کنید.

میه خشک میوه ای است که تمام محتویات خود را در اطراف آب از دست می دهد. میوه های تازه پس از خشک شدن کاشته می شوند و به میوه های کوچک و قوی تبدیل می شوند. انواع مختلفی از میوه های خشک وجود دارد که رایج ترین آنها کشمش است. برخی از میوه های خشک با شکر یا شکلات پوشانده شده اند.

خوردن میوه های خشک چه فوایدی دارد؟

فواید میوه های خشک شده دکتر

میوه های خشک سرشار از فیبر ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند و بسیار مقوی هستند. بنابراین ، مصرف میوه خشک می تواند تعداد زیادی ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن شما مانند فولات ، کلسیم ، آهن و پتاسیم را تأمین کند. میوه های خشک معمولاً سرشار از فیبر هستند و منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها ، به ویژه پلی فنول ها هستند.

اکنون با پزشک خود مشاوره آنلاین کنید

میوه های خشک منبع ترکیبات گیاهی قوی از جمله آنتی اکسیدان ها هستند. مصرف میوه های خشک با افزایش مصرف مواد مغذی و کاهش خطر چاقی همراه است.

مطالعات نشان می دهد که استفاده از آنتی اکسیدان های پلی فنول باعث بهبود جریان خون ، دستگاه گوارش ، آسیب اکسیداتیو را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها را کاهش می دهد. همچنین افرادی که میوه خشک مصرف می کنند نسبت به افرادی که میوه خشک نمی خورند وزن کمتری دارند و مواد مغذی بیشتری مصرف می کنند.

Related Posts:

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>