راهنمای ترازوی دیجیتال آشپزخانه

ترازوی دیجیتال آشپزخانه
اندازه گیری فنجان ها و قاشق ها می توانند مفید باشند اما ترازو های توزین میزان دقت لازم برای تکمیل هر دستور العمل را فراهم می کنند.

ترازو های دیجیتال
ترازو های دیجیتال دارای صفحه نمایش LCD با یک سکوی کامل هستند. بیشتر ترازو های دیجیتال به راحتی می توانند بین اندازه گیری های متریک و امپریالیستی جابجا شوند. آنها به باتری نیاز دارند.

خرید همه

ترازو های مکانیکی آشپزخانه
ترازو های مکانیکی برای جابجایی شماره گیری ها به فنرها متکی هستند و سپس وزن مواد را منعکس می کنند. از نظر اندازه بسیار بزرگتر از ترازو های دیجیتال هستند ، اما دارای ظاهر سنتی یکپارچهسازی با سیستمعامل هستند.

خرید همه

ترازو های کوزه
ترازو های کوزه برای وزن کردن مواد جامد و مایعات قابل استفاده است. سپس مواد را می توان به راحتی از کوزه درون یک کاسه دیگر ریخت. ترازو های جگ دارای صفحه نمایش LCD دیجیتال هستند و به همین دلیل به باتری نیاز دارند.

خرید همه

ویژگی های ترازو دیجیتال
ویژگی های برتر برای جستجوی آنها.

آگاهی از کالری
برخی از ترازو های دیجیتال تجزیه و تحلیل تغذیه ای از مواد غذایی را که شما وزن می کنید ارائه می دهد. این مدل ها به شما امکان می دهند دستور العمل های خود را اضافه کنید ، و برخی از آنها دارای ویژگی حافظه برای ردیابی کالری های شما هستند.

بسته بندی را حساب نکنید
آیا می خواهید بدانید که چه مقدار قند در بسته مانده است بدون اینکه آن را بریزید؟ ترازو هایی که دارای ویژگی عملکرد tare هستند وزن ظرف را در نظر می گیرند ، بنابراین آنها فقط محتویات را وزن می کنند.

مایعات خود را بشناسید
در بسیاری از ترازو های دیجیتال معمول است ، یک تابع “اندازه گیری مایع” به شما امکان اندازه گیری در لیتر / پین را می دهد.

تبدیل امپریال و متریک
از نمودار مفید ما برای تبدیل بین اندازه گیری های امپریال و متریک هنگام پخت و پز استفاده کنید.

وزن ضربدر
گرم به اونس x0.035
اونس به گرم x28
پوند تا کیلوگرم x0.45
کیلوگرم به پوند x2.2
قاشق چایخوری تا میلی لیتر x5
قاشق غذاخوری تا میلی لیتر x15
اونس مایعات به میلی لیتر x30
میلی لیتر به اونس مایع x0.03
لیوان تا لیتر x0.24
پین به لیتر x0.47
حرف برای پین کردن x2.1
به گالن ها x1.06
به کوارتزها x0.26
دماسنجهای گوشتی
خرید تمام دماسنج های گوشتی

از دماسنجهای گوشت استفاده می شود تا بگوییم چه موقع کاملاً گوشت پخته می شود. به سادگی نقطه را در ضخیم ترین قسمت مفصل به دور از استخوان ها قرار دهید ، چند ثانیه بگذارید و بازخوانی را بررسی کنید. آنها باید سریع پاسخ دهند و آسان بخوانند.

بسیاری از دماسنج های گوشت دمای مطلوب هر نوع گوشت را نشان می دهند اما اگر دماسنج شما اینطور نیست ، دمای توصیه شده زیر را دنبال کنید.

گوشت گاو ، گوسفند و زهره

  • نادر 52 درجه سانتیگراد
  • متوسط 60 درجه سانتیگراد
  • آفرین 75 ° C – 80 ° C
    گوشت خوک 75 ° C – 80 ° C
    مرغ (مرغ ، بوقلمون ، غاز و اردک) 75 ° C – 80 ° C

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>